top of page

Vitalt Levande Vatten

Mer optimal hälsa.

Fysiskt, mentalt och spirituellt

Tro på det. Förverkliga det

Här är ett renodlat hälsowebinar

som visar effekterna av levande vatten i kroppen och konsekvenserna av uttorkning.
Med Testimonials och de aktuella priserna samt avbetalningsplanerna.


detta är inga hälsoclaims eller garantier utan en försmak på vad man kan tänkas uppleva när man får vattnet på plats i form av högklassigt kangenvatten tillsammans med en hälsosam livsstil.

Kroppen bör vara 70% - 80% vatten, uttorkning och oxidering leder till väldigt många sjukdomar

Teknologi av absolut högsta kvallitet och högsta medicinska klassning som immiterar omständigheter i naturen där vatten har exeptionellt bra kvallite och verkar läkande på månniskor och djurs kroppar. 

Det är inte konstigt att alla andra märken jämför med Enagics maskiner, de är nämligen de enda som får använda sig av namnet Kangen, som betyder just tillbaka till källan.

De har en mängd olika utmärkelser och certifikat som du kan läsa om här https://www.enagic.com/en_US/product-certifications och är de enda av sitt slag genom sin patenterade teknologi och utförande, samt har ISO 13485 som är den högsta medicinska klassning som går att få på vattenjoniseringsteknik.

Certificates_transparent.png

Levande vatten

Levande vatten kallar vi vatten som är rikt på elektroner, är joniserat, har en vacker kristalin struktur och är lätt för kroppen att ta upp i cellerna. 
Ett vatten som återfuktar på djupet, laddar våra celler och bidrar till självläkning och optimal energi.

Kangenvatten är godkännt, testat och erkänt med högsta medicinska klassningen ISO 13485 och produceras Endast av Enagic.
Jag har valt att endast förespråka det jag vet gör gott för kroppen och som är bevisat inte har några skadliga biverkningar.

Om någon annan påstår sig producera kangenvatten så är det lögn och endast för att försöka sälja sina egna produkter, som inte har dessa klassningar. Viktigt att veta så du inte går på en nit.

Mycket osanning sprids på nätet och jag har kammat nätet efter bra och checkad information. Backat av läkare och forkning och tusentals nöjda användare.

För att kunna förstå vad levande vatten är, behöver vi först förstå vad dött vatten är.
Dött vatten kallar vi vatten som saknar laddning, alltså i form av elektroner.

Kangenvatten är laddat dvs levande och hjälper dig alltså få den energi du behöver för att kunna fungera optimalt. Elektroner har en negativ laddning och det är det vi behöver för att leva. 
Detta behöver vi pga att vi är elektriska varelser - allt i våra kroppar styrs av elektriska impulser.

Dött vatten är elektronfattigt.
Som det vatten vi har i de flesta av våra kranar och även i
de flesta av våra brunnar, enligt studier.

Vi kan också säga att dött vatten inte har någon laddning eller har en positiv laddning som ger en oxidativ effekt i kroppen.

Hur kan det då ske att vatten blir dött?

-Av samma anledning som vi dödar bakterier i vattnet.
Vi knycker deras elektroner (livskraft) genom att tillsätta kemikalier som är extremt oxidativa (elektronstjälare) och därför dödar bakterierna.
Och vi kallar därefter vattnet för "rent".
Inget kunde vara längre från sanningen.


Kangenvatten är inte bara renat. Med rätt förfilter får du en väldigt bra rening. Det är också strukturerat, joniserat, har en stark laddning och har molekylärt väte.

Du kan också välja vilket pH du vill ha ut från maskinen beroende på om du vill dricka det, laga mat med det eller städa, rengöra dina grönsaker eller byta ut dina skönhetsprodukter.


Ett strukturerat vatten är lättare för kroppen att absorbera, upp till 6 ggr lättare absorbtion ger bättre återfuktning, bättre blodflöde, lättare näringstillförsel till hela kroppen och supportar kroppens väg till självläkning.
När vi istället dricker dött vatten så får kroppen ta från sina energireserver för att ladda vattnet tillräckligt, så att vi kan absorbera vattnet. Detta leder inte bara till uttorkning utan även oxidering i kroppen. Oxidering innebär att cellen tappar livskraft och sakta dör/rostar om den inte blir laddad snart igen. 
Cellväggarna blir också skadade och det blir svårare för cellen att ta emot näring och viktig information.


Det är otroligt stor skillnad på olika sorters vatten

unstructured.jpg
cluster.jpg
134828234_862680321132937_519840929510545133_n.jpg

Dött vatten

Vattnet i Sverige är tyvärr inte så rent som vi länge trott och tyvärr också försurande i de flesta fall.

Men det kan ju inte de som styr låta folk se så de lägger i mer saker i vattnet för att det ska se ut som att ph:t är neutralt. Det brukar göras med kalk, för kalk är billigt. Men vi behöver kolla djupare än på pH, då pH ofta bara ses som en siffra, men det är en siffra som kan manipuleras med kemikalier och mineraler. Detta för att många tror att det är pH:t som spelar störst roll, utan att förstå vad pH står för... Potential Hydrogen (Vätetäthet) 

Så med extra kalk i vattnet är det ju faktiskt mindre rent nu, och fortfarande dött. Och även om kalk inte är särskillt skadligt så kan det  störa pH-balansen i kroppen om du får i dig för mycket.

Så vad händer om vi bara renar vattnet nu?
Vi kan ta ett filter!

Ja, det kommer ta bort några av de tusentals gifter, medicinrester och annat vi har i vattnet...
Frågan är hur mycket?

Vi har ca 20 000 till 100 000 spårbara kemikalier i vattnet även efter reningsverken och i våra brunnar.

Och räcker det verkligen för att få riktigt bra vattenkvalitet?

Det gör nämligen inte vattnet levande eller strukturerat igen. För att det ska kunna ske så behöver elektroner tillföras. Det kan man göra på ett väldigt svagt sätt via vissa mineraler eller att virvla vattnet. Men det är långt ifrån tillräckligt.

Ett laddat och strukturerat vatten kan hjälpa kroppen att skölja ur de gifter och kemikalier som den inte behöver.

För en kraftfull och upplivande effekt krävs en elektrolys-process. Men inte vilken som helst, då det finns risker med det med. Det måste vara medicinskt klassat för att det ska fungera ordentligt och inte riskera att vara skadligt. Dr Corinne Allen pratar om detta och varför det är så viktigt. https://youtu.be/a0gv4jApEu4 

 

Kika gärna på den videon för en djupare förståelse för hur vatten påverkar hela kroppen och alla dess processer.

Kolla gärna på fliken "beware of knock-offs" också för större inblick, i varför man behöver välja  bra kvalitet, det finns nämligen billigare varianter på marknaden som inte har samma effekt på kroppen och i värsta fall kan vara skadligt, som Dr Corinne Allen har upptäckt.Titta även på fliken "science and doctors" så får du mer vetenskaplig inblick och förståelse. Dr Michael Donaldsson förklarar mer tekniskt efter att ha testat några av de främsta vattenjoniserarna på marknaden och ville förstå varför dessa gjorde den stora skillnaden som behövdes för att rädda hans dotter.

När vi blir uttorkade och försurade skapas sjukdomar.
Kolla vad som sker när vi får i oss vatten som finns på några få platser i världen där vattnet är så bra att människor vallfärdar för att dricka det, platser där människor lever extremt länge och sällan får de många sjukdomar vi har på andra ställen i världen såsom:

Cancer,
Autoimmuna sjukdommar,
Stroke
ALS
Parkinsson

mm.

Kangenvatten immiterar dessa förutsättningar som finns naturligt i dessa källor.

Forskning visar också att väterikt, joniserat, alkaliserat vatten kan bidra till bättre mental klarthet, välmående och ökad energiproduktion

Se mer under fliken Science and Doctors.

En testimonial efter 5 dagar med rankad #1 kraftfullaste levande vatten.

samt en annan efter en månads användande


Alla upplever unika transformationer beroende på vart vattnet kan jobba och balansera. Det finns alltså inga garantier för att du kommer uppleva samma sak, utan var och en har olika obalanser och vattnet kan jobba på olika sätt i olika människor beroende på livsstil och nuvarande hälsotillstånd

För dig som redan jobbar med hälsa eller som vill göra det så söker vi också återförsäljare.

Vi jobbar internationellt enligt våra egna värderingar med en av världens grymmaste kompensationsplaner

Förklaras i detalj under fliken
"work with us"

bottom of page